Colloïdaalzilver generator Florence 2018

Colloïdaal zilvergenerator "Florence 2018"

De colloïdaal zilvergenerator "Florence" maakt colloïdaal zilver van een perfecte kwaliteit voor ultrafijne oplossingen te maken van met een deeltjes met een doorsnede vanaf 0,005 tot 0,015 microns.
In het bijgeleverde flesje maken we met deze generator standaard zilverwater 10 ppm in een tijd van 15 minuten. Wilt u een sterkere of grotere hoeveelheid maken dan kan dat ook gemaakt worden. (zie verder op deze gebruiksaanwijzing.)
Onze standaard is zilverwater met een sterkte van 10 ppm. Deze sterkte is zowel inwendig als uitwendig uitstekend in alle situaties te gebruiken. Met de generator maakt u probleemloos oplossingen tot 60 ppm. Met de bijgeleverde zilverelektrodes maakt u ca 1000 flesjes 200ml 10 ppm voordat deze moeten worden vervangen.

De levering omvat:
# Zilvergenerator netspanning adapter 100-240Volt AC met eurostekker.
# Elektrodenhouder met 2 zilverelektroden 99,99% zuiver zilver en een lengte van 12,5cm.
# Een flesjes 200ml bruin glas met dop om het zilverwater te maken en te bewaren.
# Een flesje 10 ml met glazen druppelpipet waarmee u nauwkeurig kunt druppelen.
# Een flesje 10 ml met een spraydop voor sprayen op de huid, keel, neus, enz .
# Gebruiksaanwijzing.
# Een elektromechanische countdown-timer wordt gratis meegeleverd, geen garantie op timer. De timer kan soms wat anders zijn dan op de foto afhankelijk van de verkrijgbaarheid. Dit is niet van invloed op de kwaliteit.

 

Hoe maak je eenvoudig zelf zilverwater.

Maak een fles 200 ml 10 ppm colloïdaal zilverwater. Gebruik hiervoor gedestilleerd water of reverse osmose water (dit is gedemineraaliseerd water).

1. Neem het flesje bruin glas 200 ml en vul dit met kokend gedestilleerd water tot in de hals
Het gedestilleerde water koken en kokend heet in het flesje gieten.
2. Zet de houder met de zilverelektroden in de hals in het flesje let op dat de elektrodes elkaar niet raken.
3. Verbind nu de klemmetjes van generator met de elektroden. En steek de generator in de timer en de timer in het stopcontact.
4. Zet nu de timer op 15 minuten. Na de ingestelde tijd wordt de generator vanzelf afgeschakeld. U heeft dan een oplossing van 10 ppm.
We zijn nu klaar.en wrijven de elektrodes met een kunststof pannenspons of wat keukenpapier af. De elektroden blijven altijd wat verkleurd. De elektrode aan de rode klem geeft zilver af aan het water en wordt zwart de andere elektrode wordt grijs. Wanneer u het rode klemmetje een volgende keer op een andere elekrode zet, dan verbruikt u beide elektrodes. De elektrodes worden heel langzaam dunner door gebruik.
Zilverwater van 10 ppm is een standaard waarde en is uitstekend te gebruiken in de meeste omstandigheden en ziekten. Dit wijst de praktijk uit.
Mocht u problemen hebben met het gebruik van de timer dan kunt u de adapter ook zo in het stopcontact steken. Wanneer u de klemmetjes nu verbindt met de elektroden in het water begint de tijd te lopen. U kunt dan na gewenste tijd de klemmetjes weer losmaken en u bent klaar. Nadat de stroom enkele minuten opgang is gekomen wordt er per minuut 1 ppm zilver aan het water afgegeven.
Tabel voor de timer:
10 ppm - 15 minuten, 20 ppm - 25 minuten, 30 ppm - 35 minuten, 40 ppm - 45 minuten,  50 ppm - 55 minuten

Op verzoek mailen we de uitgebreide gebruiksaanwijzing driekvdvet@gmail.com/