Welkom in mijn zilverwatershop.

 

Wat is Zilverwater?

Zilverwater is een colloïdale oplossing van zilver in water. Bij een juiste productie krijgt men submicroscopische zilverdeeltjes die in het water blijven zweven doordat er een kleine elektrische lading op elk zilverdeeltje geplaatst wordt. De gebruikte concentraties liggen tussen 2 en 50 ppm. Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en geeft vaak wonderbaarlijke hulp bij het behouden van de gezondheid bij mensen, dieren, huisdieren en zelfs ook planten. Colloïdaal zilver was voor 1938 in de U.S.A. aangemeld als geneesmiddel. Tegenwoordig heeft colloïdaal zilver niet meer de status van geneesmiddel, maar mag het wel als voedingsupplement worden verkocht.

Laatste nieuws

23. jun, 2013
'Antibiotica effectiever door toevoegen zilver'
Dit stond in de internetkrant NU.nl van 23-6-2013 :-----
Antibiotica is wel tien tot duizend keer effectiever bij infecties door er zilver aan toe te voegen. Zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Boston onder leiding van Jose Ruben Morones-Ramirez.

Zilver (colloïdaal) wordt in de alternatieve geneeskunde al eeuwen gebruikt als natuurlijke antibiotica. Door zilver aan bestaande antibiotica toe te voegen, kan volgens de onderzoekers mogelijk de opkomst van resistente microben worden tegengegaan. Het zilver werkt in op de zogenaamde gramnegatieve bacteriën. Die zijn zeer lastig te behandelen. Zilver verstoort de biologische processen in deze bacteriën. Hierdoor zijn ze beter doordringbaar voor antibiotica.

E.coli:-------
Door zilver toe te voegen aan het antibioticum tetracycline, is deze in staat een voorheen resistente stam van E.coli aan te pakken. Dit laat zien dat de combinatie van zilver en antibiotica het mogelijk maakt resistente bacteriën toch weer te behandelen. Dit biedt ook nieuwe mogelijkheden in de strijd tegen MRSA, een bacterie die sterk in opkomst is en in sommige gevallen dodelijk kan zijn.
Het onderzoek is verricht op muizen. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe zilver toegevoegd kan worden aan antibiotica-injecties of tabletten voor menselijk gebruik.

Wij introduceerden in 1997 zilverwater in Nederland

Wij introduceerden in 1997 zilverwater in Nederland vanuit mijn praktijk acupunctuur en natuurgeneeskunde we leveren ook vanuit de praktijk in Eemnes.

U kunt ook telefonisch bestellen 06 22801382. Desgewenst kunt u na afspraak uw bestelling afhalen op de praktijk, contant betalen, pin-betalen is hier ook mogelijk.

Adres: Driek van der Vet acupuncturist  www.hvandervet.nl Natuurgeneeskunde-Eemland, Wakkerendijk 228A, 3755DJ Eemnes.  www.natuurgeneeskunde-eemland.nl

Wij verzenden met Post.nl en u betaalt de rekening bij uw bestelling binnen 10 dagen na ontvangst van de bestelling, per bank of per paypal. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling.

Enkele producten uit onze sortering met colloïdaal zilver.
Maak zelf eenvoudig colloïdaal zilver van uitstekende kwaliteit.